Īpašs seminārs informēs par pārtikas kvalitātes kontroles principu pielietošanu
Mūsdienu pasaulē viena no būtiskākajām pārtikas uzņēmumu klientu un patērētāju prasībām ir produktu kvalitāte un drošums. Pārtikas drošības apdraudējumi var rasties jebkurā pārtikas aprites posmā, tāpēc ir ārkārtīgi svarīga risku adekvāta vadība. Neviens uzņēmums nevar uzsākt savu darbību, ja nav izstrādāta uzņēmuma paškontroles sistēma, kas balstās uz HACCP principiem. Ikviens, kurš vēlas parūpēties par drošību savā pārtikas uzņēmumā, aicināts apmeklēt praktisko vienas dienas apmācību kursu “HACCP principu ieviešana un uzturēšana atbilstoši LR un ES tiesību aktu prasībām”. Apmācībām iespējams pieteikties šeit!
Mācību kursa “HACCP principu ieviešana un uzturēšana atbilstoši LR un ES tiesību aktu prasībām” mērķis ir sniegt teorētiskās zināšanas par pārtikas drošuma aktualitātēm, labu ražošanas un higiēnas praksi uzņēmumos, HACCP principu pielietošanu un to ieviešanas nosacījumiem, kā arī papildus notiks praktiskās nodarbības, kas iekļauj monitoringa procedūras kritiskajos kontroles punktos un apdraudējumu identifikāciju, kontroles līdzekļu noteikšanu.
“Joprojām patiesība – darbinieki neņem vērā rakstītus kārtības noteikumus par to, kā būtu jāuzvedas. Viņi raugās, kā to dara pārējie uzņēmuma darbinieki. Tādēļ ir svarīgi izveidot un uzturēt vērtībās balstītu iekšējo organizācijas kultūru,” norāda mācību kursa vadītāja Egita Sproģe. Tāpēc ikvienam uzņēmuma pārtikas apritē iesaistītajam darbiniekam ir svarīgi būt informētam par pārtikas kvalitātes kontroles principu pielietošanu.
Cena: pateicoties programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumam (vēl pieejams!) – tikai EUR 99,- (iekļauti izdales materiāli un kafijas pauzes, pēc semināra tiek izsniegta apliecība). Standarta semināra cena EUR 249,-.
Plašāka informācija par semināru un iespēja pieteikties šeit: http://registreties.lv/haccp